Keep On

Hockey

Keep on Hockey is de plek waar hockey clubs terecht kunnen voor begeleiding van hun eigen hockey keepers. Vaak is het voor een club al een heel gedoe om voldoende goede trainers te vinden voor de vele jeugd en jongste-jeugd teams. Laat staan dat er ook nog ruimte is voor een goede begeleiding en training van hockey keepers. En juist daar zijn wij in gespecialiseerd. Wij helpen hockey vereniging graag dat professionele stapje te maken naar een goede / betere keepersbegeleiding zonder daar zelf als club een volledige keepersschool voor te hoeven optuigen. Wij helpen je graag op weg…

Trainingen

Ben jij verantwoordelijk voor de keepers bij jouw hockeyclub? Dan kunnen wij je wellicht hebben. Vanuit Keep-on-Hockey geven we momenteel training bij onder andere HC Oranje Rood uit Eindhoven en VMHC Basko uit Veldhoven.

Wie zijn we?

Keep on Hockey is gestart door Ulrike. Zij is keepster in de 1klasse bij Oranje Rood (Dames). Na een aantal jaren in het veld staat Ulrike nu alweer ruim 12 jaar onder lat van een hockey-goal.

Hockey-Gear

Keep on Hockey maakt momenteel zelf gebruik van BLACKBEAR hockeygear. Bodyprotectors, legguards, kickers, gloves,